Utvecklingsingenjör

Vill du vara med och bidra till en bättre värld?

Läs mer om Insplorion, en liten, hårt arbetande, nyfiken startup med stor kunskap inom teknikområden som kommer att bli banbrytande! Vi finns på Medicinareberget i Göteborg!Välkommen till Insplorion

Insplorion är ett svenskt företag som med vår banbrytande egenutvecklade sensorplattform, NanoPlasmonic Sensing (NPS), idag har tre huvudsakliga grenar. Batterisensorer, luftkvalitetsensorer och NPS-baserade forskningsinstrument. NPS är en teknik som gör det möjligt att på nanonivå studera processer på ytor och i tunna skikt. Till följd av sensorernas höga känslighet, robusta karaktär och möjlighet till miniatyrisering, lämpar sig NPS väl i tuffa miljöer på fältet, inom industrin eller i korrosiva miljöer som i ett batteri. Läs mer om sensorteknologin på www.insplorion.com.


Till vår grupp i Göteborg söker vi nu: 


Utvecklingsingenjör; 

Teknikutvecklare - batterisensor


Rollen som utvecklingsingenjör kan utvecklas olika beroende på ditt intresseområde. 

Du arbetar med utvecklingen av vår batterisensor. En del av tiden arbetar du med att bygga battericeller med sensorer i och genomföra tester på dem. Du arbetar med analys och tolkning av erhållna data samt deltar i diskussionen om fortsatta utvecklingssteg och tester. Du ansvarar för en effektiv kunskapsöverföring mellan Insplorion och våra samarbetspartners i främst UK och kommer därför att besöka dem vid flertalet tillfällen.


Tycker du att det låter som en intressant utmaning och har du:


God teoretisk och teknisk bakgrund. Gärna en doktorsexamen inom batteriområdet eller liknande industriell erfarenhet.

Bra social kompetens, du är bekväm med kund- och partnerskontakt

Förmåga att arbeta flexibelt och fritt men att samtidigt kunna strukturera upp din arbetssituation

Viljan av att ena dagen arbeta med kommunikation, och andra dagar praktiskt och laborativt. 

Erfarenhet och driv att verka i en internationell miljö

Möjligheten att leva med en flexibel vardag som kan inkludera resor, presentationer för kunder/partners mm. 

God förmåga att kommunicera på engelska.


Vad erbjuder vi?

En viktig, synlig roll i att bygga ett företag. Ditt bidrag behövs, syns och uppmärksammas!

En roll i ett team som omväxlande leder och driver kunden in i våra gemensamma projekt.

Vår grupp; en platt organisation som vill hålla diskussionen levande både vad gäller organisation, utveckling av företaget och utvecklingen av våra lösningar och applikationer.

Ett tydligt mentorskap som ger dig möjlighet att växa i betydelse både hos våra samarbetspartners och hos oss i företaget.

Din roll är lika viktigt som dina kollegors i vårt arbete med att ge Insplorions teknik en betydelsefull plats i framtidens forskning och produktutveckling.

Möjligheter till att verka på en internationell marknad, resor, presentationer, demonstrationer nationellt och internationellt.Mer information kontakta Patrik Dahlqvist, VD för Insplorion, 0723 62 32 61 eller vår rekryteringskonsult Ewa Lannér, Lannér & Co, 0708 35 35 92. Din intresseanmälan sänder du till info@insplorion.com. Eftersom vi önskar en snabb process ser vi gärna att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt! Vi arbetar löpande med urvalet! Välkommen med din ansökan/intresseanmälan!